БРТК

Бургаска Регионална Туристическа Камара


Подкрепа за Созопол в престижна европейска класация


Имаме честта и радостта да Ви съобщим, че Созопол е сред номинираните градове за „Европейска дестинация 2017“.

Всеки потребител на туристически услуги ще има възможност да даде своя глас на интернет платформата на European Destinations of Excellence (EDEN), в периода от 20 януари до 10 февруари 2017 г. за предпочитаната от него туристическа дестинация, която е номинирана в тази престижна класация.

Официалният адрес на страницата за гласуване ще бъде : http://www.vote.ebdest.in/

Хората също така ще имат възможност да гласуват директно от страницата, посветена на Созопол, която ще бъде активна от 14.00 ч. на 19.01.2017г.: http://www.europeanbestdestinations.com/destinations/sozopol/

Онлайн състезанието ще започне на 20 януари (в действителност 19 януари на обяд) в продължение на три седмици. Така приятелите на Созопол от целия свят ще имат възможност да гласуват за любимата си дестинация по време на това събитие.

За „Европейска дестинация 2017” се състезават 20 европейски града.

Сред номинираните дестинации, които ще участват в престижната класация и ще разчитат на гласа на всеки един европеец освен Созопол са още Милано, Брюксел, Сан Себастиан, Вроцлав, Рим, Париж, Барселона, Берлин, Виена, Порто, Атина, Нови Сад, Загреб и др.

Повече информация относно процедурата за гласуване и престижната класация можете да намерите в писмото на кмета на Община Созопол – господин Панайот Рейзи.

Очакваме активно Ваше участие и подкрепа за популяризиране не само на Созопол, но и на България като туристическа дестинация!