БРТК

Бургаска Регионална Туристическа Камара


„Винен Джулайфест 2017“ представя истинските български вина и интересни винени маршрути


Търговско изложение за вино и храни, произведени в България -  „Винен Джулайфест 2017“ за втора поредна година  ще събере под един покрив компании лидери от основните браншове, свързани с отглеждането на лозя и производството на вина и спиртни напитки, както и фирми от хранителната промишленост, които защитават високото качеството на българските храни.

Изложението ще се състои в Експозиционен център Флора Бургас от 30 юни до 2 юли. Така събитието ще стане основен акцент на посрещането на лятото Джулай Морнинг в Бургас с богата арт програма и благотворителна кауза, която и тази година ще бъде свързана с безопасността на движението на децата.

Успехът и голямата посещаемост на Първото издание на изложението ни провокираха да добавим нови възможности за изложители и посетители и да увеличим изложбените дни от два на три дена.

Търговското изложение „Винен Джулайфест 2017“ се организира от Инфо Маркет 2 000 и информационен сайт burgasdream.com  с подкрепата на Община Бургас и в партньорство с Бургаската Регионална туристическа камара/ БРТК/.  

„Винен Джулайфест 2017“ ще даде възможност на посетителите   за безплатни дегустации и в двете зали на изложението, като публиката ще избере най- добрите продукти на българските производители на вино и храна. Томболи и в трите фестивални дни ще предостави награди на най-активните посетители, които ще получат бутилка вино от любимата си марка и производител.                  

Търговско изложение „Винен Джулайфест 2017“ е най-краткият път до крайните потребители и бъдещи партньори.

Новият момент във второто му издание е насочен към туристите- български и чуждестранни. Виненият туризъм е най- модерния в момента и привлича сериозен интерес към българските производители и възможността тези вина да бъдат дегустирани на място. Заедно с популяризацията на производителите, ще бъдат популяризирани и винени маршрути, които включват емблематични исторически, археологически и природни обекти.

Първото изложение получи подкрепата на различни институции в сферата на винопроизводството, хранителната промишленост и туризма, привлече хиляди посетители и бе отразено от местни и национални медии.

Това ни дава увереност да продължим традицията като предоставяме възможност на най-добрите във винения и хранителния бранш да презентират своите продукти пред професионална публика и жителите и гостите на Бургас.

ОЧАКВАЙТЕ ПРЕДСТАВЯНЕ НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ УЧАСТНИЦИТЕ ВЪВ  ВИНЕН ДЖУЛАЙФЕСТ 2017