БРТК

Бургаска Регионална Туристическа Камара


ПРЕЗЕНТАЦИЯ на „ ЗООКОМПЛЕКС ПАУНИТЕ” За туристически сезон 2016г.      „ ЗООКОМПЛЕКС ПАУНИТЕ” се намира до квартал Черно море ,обл. Бургас. Той включва :

  а/Ферма за пауни с 26 вида пауни , -  http://paunite.ovo.bg/

      Фермата със пауни съдържа около 260 птици от 26 вида и е най-голямата регистрирана колекция пауни в    Европа  и  Азия.  Тук могат да се видят пауни от всички континенти

  б/ Ферма за щрауси с 5 вида щрауси , -  http://ostrich.ovo.bg/

      колекция от почти всички видове  щраусови птици на едно място

    - Африкански , Ему ,сиво Нанду ,бяло Нанду и минищраус Тинаму

  в/Овощна градина 100 дка праскови , кайсии, череши ,ябълки -  http://praskovi.ovo.bg/

     около 8000 дървета с наличен плод от май до октомври

  с/„ Бар и Грил ПАУНИТЕ” с около 250 места ,

  д/Парк за отдих с езеро и риби Кои и детски забавления .

Комплекса обитават още - понита ,магаре ,лами , елени лопатари ,бяло и сиво кенгуро ,нутрии ,холандски мини козички, уникални платинени лисици ,лебедови гъски ,патици индийски бегачи, мускусни патици .

В началото на пролетта очакваме да пристигнат бели арктически вълци ,миещи мечета , усати мечета , патагонска мара ,скунксове и бодливо африканско свинче и др.

 Програмата за посещение на ЗООКОМПЛЕКС ПАУНИТЕ включва посрещане с кратка беседа – най- интересното за щраусите и пауните и някои от уникалните ни животинки  , консумация на плодове от градината набрани от посетителите или сервирани на масите /според метео условията и сезона/, фотосесия с малки паунчета или яйца различни видове и размери от нашите любимци . свободно време за разглеждане и снимки

 Цените за организирано посещение са :

    а/ възрастни – 6 лв ,

    б/ деца            – 3 лв .

 Освен стандартната програма , могат да бъдат договорени и други пакетни услуги като :  разходка с магарешка каручка ,езда на понита за децата  , организиране на партита ,детски рождени дни ,празненства и купони за малки и големи ,меню за закуска , обяд или вечеря в „Бар и Грил ПАУНИТЕ”  , а също и чеверме /агне или пилета / тип РОБИНЗОН /договаря се предварително с туроператорите броя туристи и часа на пристигане /. Също и анимация и забавления по договаряне.

 ЗООКОМПЛЕКС ПАУНИТЕ - отговаря на всички санитарни изисквания за туризъм и хуманно отношение към птиците и животните обитаващи комплекса.

Освен гореупоменатите атракции , бара предлага на посетителите сами да наберат от градината листа от мента за оригинален коктейл Мухито , широк асортимент от кафе напитки , алкохолни и безалкохолни питиета и коктейли и сладолед . Предлага и богато меню с национални ястия и деликатеси за свободна консумация. /извън стандартната програма /

Всеки турист би могъл да разгледа и закупи сувенири , а също така и  пера и яйца от нанду , ему , щтраус и тиламо  / според наличността в момента /.

За нормалното протичане на посещението са необходими от 40мин до 1 час / като престоят на туристите  в     „ ЗООКОМПЛЕКС ПАУНИТЕ” е неограничен във времето .

 За рекламна дейност на дестинацията нашите партньори , могат да използват материали и снимки от нашите сайтове или изцяло сайтовете ,те са изцяло със автентични снимки и информация за нашата дестинация  и нямат търговски характер.                   

 http://paunite.ovo.bg/       http://ostrich.ovo.bg/     http://praskovi.ovo.bg/

 

         За контакти :  Кръстьо Дъбов /собственик /

                     GSM    +359 887 334466

                     GSM   +359 887 234466

                     Email: paunite@abv.bg    ostrich_bg@abv.bg    zookompleks_paunite@abv.bgАдрес на офертата : http://paunite.ovo.bg/